NANA IMM BEAUTY COSMETIC. Powered by Blogger.

Rahsia Kecantikan Wanita

KRIM IBU PUTIH

IBU PUTIH ~ SECRET OF BEAUTY
DAPATKAN DENGAN HARGA SERENDAH RM35 (INCLUDE POSTAGE- POS LAJU)

Nak perkenalkan satu lagi produk pemutih kulit...

Anyone pernah try this cream? 

KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
✿ mencerahkan kulit seawal seminggu

✿ kecerahan secara alami, sekata dan natural

✿ tiada kesan sampingan

✿ tiada penggelupasan

✿ menghaluskan pori-pori

✿ menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
✿ menghilangkan parut dan cela
✿ mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.
APE ITU KRIM IBU PUTIH?

ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya? sila cuba 

TAHAN BERAPA LAMA?
✿ krim ini 1bekas 30G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 minggu ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols 

HARGA?
RM 35 INCLUDE POS SEM /RM 40 
*P/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

RM35(SM)/RM40(SS) Mahal???  yg terbaik HARUSLAH..brg baik,berbaloi2 uollss.kalo yg murah2..intipati murah..side effect bagai..yang ni dijamin selamat! Mix sket dgn krim mlm +whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn whitening body.Nak cantik putih bersih..kena rajin la kannnn?
ADA KESAN SAMPINGAN?
NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols 

HALAL KE?
 Halal dear ia datang dari SABAH , Malaysia jgk okey 

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
✿ itu xpasti mgkin YA mgkin TIDAK, tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg berkilo-kilo.

CARA PAKAI?
✿ u ols pakai jer bila2 u ols nak..seelok nye MALAM La... .

✿ produk ni ada kesan sampingan..kalau pakai jd putih gebus..hihik
✿ oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat,, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dgn krim muka, losyen badan, etc.. x de kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome
✿ depends kpd cara penggunaan.. kalau pakai utk seluruh badan,, mungkin cptla habis.. dlm 1 bekas ada 30g.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS